Billig forsikring til unge

 

Rejseforsikring til dig, som er ung

Skal du studere, være backpacker, eller vil du bare ud og opleve verden? Så er Globes ungdomsrejseforsikring et sikkert valg at have med i bagagen.

Globe Ungdomsrejseforsikring er en rejseforsikring til unge og studerende, som dækker dine udgifter ved blandt andet sygdom og mistet bagage.

Det kan ikke betale sig at spare forsikringen væk, når du skal ud at rejse – køb i stedet en billig forsikring til unge og tag afsted med ro i maven og uden risiko for at ende ferien med en kæmpestor regning.

 

Billig forsikring til unge – gælder også på skiferien

Skal du stå på ski eller snowboard i din ferie? Med en Globe ungdomsrejseforsikring kan du rejse trygt afsted – også på vinterferie. Alle vores rejseforsikringer, også vores billige forsikring til dig, der er ung, indeholder nemlig dækning for skiløb, herunder også snowboard.
Skulle du komme galt afsted på pisterne og f.eks. brække en arm, dækker vi dine udgifter til hospital og eventuel hjemtransport.

 

Hvad koster rejseforsikring til unge og studerende?

Her på hjemmesiden kan du nemt beregne din pris og se, hvorfor mange vælger Globe som udbyder af billig forsikring til unge. Selve dækningsbetingelserne kan du læse mere om her: Forsikringsbetingelser

Vi anbefaler, at du kigger betingelserne igennem, inden du rejser, så du har overblik over, hvad du er dækket ind med.

 

Bestil billig forsikring til unge

Fly eller tog, hostel eller hotel? Uanset hvordan rammerne for din rejse ser ud, skal du huske at tænke rejseforsikring ind i forberedelserne. Som ung tænker du måske ikke så meget på det, som kan gå galt – men hvis først uheldet er ude, og du er langt hjemmefra, vil du takke dig selv for at have købt en billig forsikring til unge.

Køb din forsikring online her på siden eller ved at ringe til Globe Forsikring på 77 340 640

 

Det siger kunderne

Nyttig Info

Danskerlisten

Når du rejser til udlandet, anbefaler vi at du tilmelder dig "Dansker-listen"

Denne administreres af Udenrigsministeriet, og det tage kun et par minutter at registrere sig.

Du vil så modtage opdateringer, såfremt der sker ændringer i forholdende i det land du befinder dig.

Se mere her: "Danskerlisten"