ÅRSAFBESTILLINGSFORSIKRING

- Dækning hvis du ikke kan rejse

 

Afbestillingsforsikring – hvis du må aflyse din rejse

Afbestillingsforsikring fra GlobeTegn en billig afbestillingsforsikring og få dækket dine rejseudgifter hvis du må aflyse din rejse f.eks. på grund af sygdom.

Globe Årsafbestillingsforsikring

Med en afbestillingsforsikring får du dine udgifter i forbindelse med rejsen dækket hvis du f.eks. bliver syg, bliver fyret, eller der sker en anden alvorlig hændelse, der gør at du bliver nød til at aflyse din planlagte ferie.

Afbestillingsforsikring - køb dine rejser med ro i maven

Med vores Årsafbestillingsforsikring kan du vælge den bedst passende sum som du ønsker at være dækket for. Så kan du med ro i maven købe dine ferier, uden at skulle spekulere over om pengene går tabt hvis nu du bliver nød til at aflyse ferien.

BEMÆRKForsikringen forudsætter du har en Globerejsforsikring som er i kraft,  på tidspunktet for en evt. skades indtræden.

Forsikringen skal være købt senest 2 dage efter der betales/delbetales på en rejse, for at denne er dækket, og der skal være mindst 14 dage til afrejse.

Ønsker du/I denne dækning, bedes du kontakte globerejseforsikring, på tlf 77 340 640, eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

ÅRSREJSEFORSIKRING
Med eller uden afbestillingsdækning

ÅRSAFBESTILLINGSDÆKNING, Dækker udgifterne, hvis du afbestiller din rejse f.eks. pga. sygdom KØB HER

LANGTIDSREJSEFORSIKRING, REJSER OVER 30 DAGE

Tillægsforsikring, Forlæng eksisterende dækning

UNGDOMSREJSEFORSIKRING, Under 35 år, REJSER OVER 30 DAGE

Det siger kunderne

Nyttig Info

Udenrigsministeriet, opfordrer rejsende til Marokko til at udvise ekstra forsigtighed

Se mere om Marokko på udenrigsministeriets hjemmeside  Her