Coronavirus/COVID19

Nedenfor har vi samlet information om coronavirus/COVID-19

Døgnalarmcentral
Vores Alarmcentral modtager mange henvendelser, og forsøger at assistere alle vores kunder, så godt som vi kan. Grundet den helt ekstraordinære situation, så har vi forlængede svartider på telefon og pr. mail. Vi skal derfor opfordre til, at eventuelle pårørende ikke kontakter os ligenu, så de danskere, der er på rejse har mulighed for at komme igennem og få assistance.

Akut assistance
Ved behov for akut assistance kan vores Alarmcentral kontaktes på +45 70 10 90 30, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Der kan forekomme ekstra lange svartider i øjeblikket, da der er rigtig mange kunder, der ringer.

Spørgsmål og anmeldelse af skade
Har du spørgsmål til din rejseforsikring eller skadeanmeldelse, kan du kontakte vores Kundeservice på:
 tlf. +45 77 340 640 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bemærk, dog på grund af denne ekstraordinære situation, har vi på nuværende tidspunkt en længere behandlingstid i vores skadeafdeling, pt. 6-8 uger, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt, men der kan forekomme ekstra ventetid, og det håber vi på din forståelse for.

Vi vil opdatere denne hjemmeside løbende.

Globe Rejseforsikring følger nøje udviklingen og henholder os i øvrigt til de nyeste og opdaterede rejsevejledninger, som Udenrigsministeriet kommer med. Vi anbefaler, at du holder dig opdateret om situationen hos Udenrigsministeriet og Sundhedsstyrelsen og følger deres anbefalinger.

Senest opdateret 10. maj 2020.

 

Afbestillingsforsikring i relation til Coronavirus/COVID19 situationen

Hvad hvis min rejsedestination er Orange eller Rød på Udenrigsministeriets rejsevejledning?  

Forsikringen dækker ikke afbestilling i sådanne tilfælde, og du skal derfor kontakte din rejsearrangør, flyselskab og/eller overnatningssted for eventuel refundering.

Hvis mit fly aflyses grundet coronavirus?  

Forsikringen dækker ikke ved aflysning af flyafgang, og du skal derfor kontakte flyselskabet for eventuel refundering.

Hvis jeg som en del af min rejseplan skal mellemlande i et land, som Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser og indrejse til? 

Forsikringen dækker ikke afbestilling i sådanne tilfælde og du skal derfor kontakte din rejsearrangør, flyselskab og/eller overnatningssted for eventuel refundering.

 

Hvordan er du som privatkunde dækket, hvis du ønsker at rejse efter Udenrigsministeriet har fastfrosset rejsevejledningerne?

Rejseforsikringen dækker generelt ikke skader, der var forventelige inden afrejse.

Som situationen med coronavirus/COVID-19 har udviklet sig i Danmark siden den 12. marts 2020 og fortsat hastigt udvikler sig på verdensplan, vil det være forventeligt, at både smittefaren og/eller myndigheders foranstaltninger til begrænsning heraf, vil få indflydelse på den planlagte/påtænkte rejse.

Globe Rejseforsikring dækker derfor ikke skader, der direkte eller indirekte skyldes coronavirus/COVID-19, hvis du udrejser fra Danmark/dit permanente bopælsland, eller køber en ny forsikring, fra og med fredag den 20. marts 2020 kl. 10:00 og indtil videre.

Den generelle undtagelse gælder for alle dækningerne i rejseforsikringen, dvs. også for sygdomsdækning, flyaflysninger, forsinket fremmøde, krisehjælp og evakuering.

Skader, der ikke er skyldes eller kan relateres til coronavirus/COVID-19, vil i områder, der af Udenrigsministeriet er kategoriseret som orange (alle ikke-nødvendige rejser frarådes), være dækket i henhold til vilkårene under de enkelte dækninger. Disse skader er ikke omfattet af den generelle undtagelse.

I røde områder, hvortil al indrejse frarådes af Udenrigsministeriet, dækker rejseforsikringen generelt ikke på private ferierejser, uanset om skadeårsagen skyldes coronavirus/COVID-19 eller ikke.

 

Danskerlisten

Når du rejser til udlandet, anbefaler vi at du tilmelder dig "Dansker-listen"

Denne administreres af Udenrigsministeriet, og det tage kun et par minutter at registrere sig.

Du vil så modtage opdateringer, såfremt der sker ændringer i forholdende i det land du befinder dig.

Se mere her: "Danskerlisten"

 

ÅRSREJSEFORSIKRING
Med eller uden afbestillingsdækning

ÅRSAFBESTILLINGSDÆKNING, Dækker udgifterne, hvis du afbestiller din rejse f.eks. pga. sygdom KØB HER

LANGTIDSREJSEFORSIKRING, REJSER OVER 30 DAGE

Tillægsforsikring, Forlæng eksisterende dækning

UNGDOMSREJSEFORSIKRING, Under 35 år, REJSER OVER 30 DAGE

Det siger kunderne

Nyttig Info

Danskerlisten

Når du rejser til udlandet, anbefaler vi at du tilmelder dig "Dansker-listen"

Denne administreres af Udenrigsministeriet, og det tage kun et par minutter at registrere sig.

Du vil så modtage opdateringer, såfremt der sker ændringer i forholdende i det land du befinder dig.

Se mere her: "Danskerlisten"