Rejseforsikring - USA

 

Rejseforsikring til USA

USA er et populært rejsemål for folk fra hele verden, og flere og flere danskere tager turen over Atlanten for at opleve det kæmpestore land. Skal du rejse ”over there”, og har du brug for en rejseforsikring? Tag trygt til USA med en rejseforsikring fra Globe, som bl.a. dækker:

 

* sygdom
* mistet bagage
* privatansvar
* hjemtransport
* tilkaldelse
* hjemkaldelse
* krisehjælp

Se dækningsoversigt

 

Vælg mellem årsrejseforsikring eller enkeltrejseforsikring. Vælger du årsrejseforsikringen, har du også mulighed for at købe en afbestillingsforsikring. Med den kan du få refunderet dine udgifter, hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse rejsen på grund af uforudsete hændelser.

 

Derfor er rejseforsikring til USA så vigtig

Hverken det gule eller det blå sygesikringsbevis gælder under rejser i USA. Uden en rejseforsikring til USA er du derfor meget dårligt stillet, hvis du bliver syg og får brug for behandling. Hospitalsbesøg og medicin kan løbe op i hundredetusindevis af kroner, som du kommer til at betale af egen lomme, hvis du ikke har din rejseforsikring på plads inden USA turen. Globes rejseforsikring til USA dækker også udgifter til hjemtransport eller transport ved tilkaldelse af pårørende. Du vil ikke fortryde, at du har købt rejseforsikring til USA – men du vil helt sikkert fortryde det, hvis du ikke har, og uheldet så er ude.

 

Bestil rejseforsikring til USA i dag

Din huskeliste til USA-turen bør ud over billetter, pas, ESTA-godkendelse og evt. visum også indeholde ”køb af rejseforsikring”. Din tryghed på turen i USA bliver væsentligt forøget, når du har vished om hjælp i forbindelse med eventuel sygdom eller mistet bagage/bortkomne ejendele undervejs på rejsen.
Tag sikkert på rejse i USA med en rejseforsikring fra Globe. Vi sidder klar ved telefonen på 77 340 640 til at svare på spørgsmål og tage imod bestilling. Du kan også beregne og bestille din rejseforsikring til USA via formularen her på siden.

 

 

Det siger kunderne

Nyttig Info

Danskerlisten

Når du rejser til udlandet, anbefaler vi at du tilmelder dig "Dansker-listen"

Denne administreres af Udenrigsministeriet, og det tage kun et par minutter at registrere sig.

Du vil så modtage opdateringer, såfremt der sker ændringer i forholdende i det land du befinder dig.

Se mere her: "Danskerlisten"