Skirejseforsikring

 

Skirejseforsikring – sikkerhed på skiferien

Vintertid er ferietid for ski- og snowboardelskere, men uanset hvor øvet du er på pisterne, kan du være uheldig at blive skadet. Sørg derfor for at have en god skiforsikring med i bagagen, når du tager syd- eller nordpå for at holde aktiv ferie i vinterhalvåret.
Globe Forsikrings rejseforsikring dækker skader på ski og snowboard, herunder behandling og hjemtransport. Samtidig er du også dækket ind med hensyn til blandt andet bagage, privatansvar og selvrisikodækning ved billeje i udlandet.

 

Skidækning er inkluderet i din Globe rejseforsikring

De fleste andre rejseforsikringsselskaber har dækning for skiferie som en separat forsikring og dermed noget, som man skal tilkøbe for at være dækket på skiferien. Hos os er det inkluderet i alle vores forsikringer. Vi ønsker ikke at skelne mellem sommerferie til sydens sol, weekendrejser eller skiferie. Vores fokus hos Globe Forsikring er at sørge for, at vores kunder har den bedste dækning, så de trygt kan tage på alle de rejser, de ønsker, i løbet af året. Derfor har vi valgt, at vores rejseforsikring også omfatter uheld opstået på ski og snowboard.

 

Hurtig og effektiv hjælp med skirejseforsikring fra Globe

Vi samarbejder med Europæiske Rejseforsikrings alarmcentral, som hjælper med hurtig og effektiv indsats, hvis uheldet er ude. De erfarne og professionelle medarbejdere på alarmcentralen har døgnåbent, så du kan anmelde din skade 24/7 og få den dækket af din skirejseforsikring fra Globe.

 

Bestil forsikring til din skiferie – så er du godt dækket på vinterferien

Når transport og indkvartering til vinterferien er på plads, er det vigtigt at få forsikring til skiferie på plads. Tag sikkert afsted på vinterferie med en rejseforsikring til ski fra Globe. Vi sidder klar ved telefonen på 77 340 640 til at svare på spørgsmål og tage imod bestilling. Du kan også beregne og bestille din forsikring med dækning for skiferie via formularen her på vores forside

 

 

 

Det siger kunderne

Nyttig Info

Danskerlisten

Når du rejser til udlandet, anbefaler vi at du tilmelder dig "Dansker-listen"

Denne administreres af Udenrigsministeriet, og det tage kun et par minutter at registrere sig.

Du vil så modtage opdateringer, såfremt der sker ændringer i forholdende i det land du befinder dig.

Se mere her: "Danskerlisten"